Tallinn Judo Cup 2011 tulemused

12.-13. veebruar 2011 toimusid Tallinnas Kalevi spordihallis põhjamaade suurimad judovõistlused lastele. Kokku osalesid 13. erinevate riikide judokad, võisteldi D, C, B, A vanuseklassis. Tegemist oli väga kõrgetasemeliste võistlustega.

Meie judokatest osalesid Martin Pihlakas (DB -46; 2 võitu, 2 kaotust); Karl Peterson (DB-34, 2 kaotust); Valeeri Kvasnin (DB-34, 2 kaotust, 2 võitu); Artur Järviste (CB-38, 1 võit, 1 kaotus), Ivar Veskus (BB-55, 1 võit, 2 kaotust), Tauri Vosman (BB-60, 2 kaotust), Marko Mändla (BB-46, 1 võit, 2 kaotust). Artur ja Karl osalesid üldse oma esimesel võistlusel ja said kahtlemata väärt kogemuse.

Parima tulemuse saavutas Aivo Menken Parts DB-27 saavutas 32 judoka konkurentsis väga tubli III koha. Õnnitlused!!!

Kõik võistlejad olid väga tublid ja võistlused täitsid oma eesmärgi. B vanuseklassi poistele (Ivar, Tauri, Marko) oli tegemist nö kontrollvõistlusega märtsikuus toimuvateks Eesti meistrivõistlusteks.

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.