Eesti meistrivõistlused C vanuseklassile

Laupäeval, 7. mail 2011 toimusid Vinnis Eesti meistrivõistlused C vanuseklassile (1999-2001 sündinud poisid ja tüdrukud).  Konkurents oli väga tihe, eriti poiste kehakaaludes -34 kg ja -38 kg, kus osales ligi 40 poissi ühes kaalus. Kokku osales üle 220 Eesti parima noore judoka, Mikatalasi oli võistlustules seekord 8 – Aivo Menken Parts (-30 kg, 9. koht), Uku Tonsiver (-34 kg), Valeeri Kvasnin (-34 kg, üks võit), Karl Peterson (-34 kg, üks võit), Hugo Tetsmann (-34 kg, 7. koht), Artur Järviste (-38 kg), Kregori Veevo (-42 kg), Kristen-Priit Põldmäe (-42 kg, 5.koht – parim Mikatalase tulemus!)

Järgmisel aastal on oodata märksa paremaid tulemusi, kuna selles vanuserühmas on peale kasvamas väga tugevad Mikata Judokooli judokad. Aga aasta pärast näeme … :)

Võistluse täielik protokoll leitav SIIT

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.