Head uut judoaastat!

Head judosõbrad,  lapsevanemad, judokad!

Mikata Judokool alustab uut judoaastat  järgmisest nädalast (5. septembrist Jüris, 6. septembrist Peetris ja 7. septembrist Pikaveres)! Loomulikult on judo tundidesse oodatud kõik „vanad“ tegijad ja ka uued judohuvilised.

Judo on jätkuvalt kõige populaarsem spordiala piirkonnas, sügisest harjutab meil kolmeteistkümnes treeningrühmas regulaarselt ligi 250 judosõpra vanuses 3-35 eluaastat. Õpetame judot Jüris (Jüri Spordihoone, 7 treeningrühma), Peetris (Peetri lasteaed, 5 treeningrühma) ja Pikaveres (Pikavere kool, 1 treeningrühm).  Suur tänu kõigile lastevanematele, kes on usaldanud oma lapsed meie õpetada.

Sel hooajal on plaanis korraldada mitmeid võistlusi ja judoteemalisi üritusi erinevatele vanuserühmadele; toimuvad traditsiooniks saanud Mikata Jüripäeva judoturniir, judo olümpiaad, ja lisaks veel mitmed teised üritused. Loomulikult ei puudu plaanidest ka lahedad suvised laagrid.

Muutusi on toimunud meie õpetajate ridades. Rene Forsel ja Mihkel Pulk sellest õppeaastast enam kahjuks Mikata judokoolis ei õpeta, kuna siirdumine teisele tööle ja/või kolimine seda enam ei võimalda. Nende asemel on lisandunud mitmeid noori ja väga tublisid õpetajaid ja abiõpetajaid – Stella-Stina Heinaru, Kati Reispass, Mihkel Kasepuu, Marcus Niin, Kaido Suurekivi, Maarjus Voog, Rain Maltsev jt.

Heameel on teatada, et õppemaksu suurus käesoleval õppeaastal ei muutu; veidi on muutunud ja täpsustunud õppemaksu tasumise kord.

Täpne tunniplaan (koos õpilaste nimekirjadega), õppemaksu kord ja hinnakiri ja muu vajalik info on endselt leitav meie internetikodust  www.mikata.ee. Ka edaspidi hoiame olulist infot kodulehel, mida värskendame pidevalt. Soovitame seda külastada iganädalaselt, et olla kursis toimuvaga.

Küsimuste ja ettepanekute korral palun võtta julgesti ühendust.

Põnevat uut õppeaastat ja meeldivat koostööd soovides,

Krister Parbo

Mikata Judokooli juhatuse liige

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.