Talvevaheaeg ja talvine laager!

Mikata Judokool annab teada, et viimane treeningute päev 2011. aastal on 22. detsember. Uuesti alustame tavapärases rütmis treeninguid alates 9. jaanuarist 2012.

Koolivaheajal judo treeninguid tavapärastel aegadel ei toimu.

4.-5. jaanuaril korraldab Mikata Judokool Jüri Spordihoone budosaalis talvise laagri (nö linnalaager) 7-11 aastastele judokatele. Laagri maksumus 12 eur, judoka sõbrale osalemine teisel päeval 5 eur. Tasuda saab kohapeal.

Algus 4. jaanuaril kell 10.00 – Sportlik judopäev, lastele õpetavad oma lemmiktehnikaid ja räägivad võistluskogemustest mitmed judoõpetajad, randorid, enesekaitse, mängud, üldfüüsiline treening, ujumine.

Päeva lõpp kell 16.00

Algus 5. jaanuaril kell 10.00 – Judopäev sõbraga, kõik osalevad judokad võtavad kaasa ühe enda sõbra, kes pole varem judoga tegelenud. Õpime enesekaitset, põnevaid mänge, erinevad võitlused ja võistlused. Vaatame filmi, mängime judoteemalist mälumängu.

Päeva lõpp kell 15.00

Mõlemal päeval pakume ka lõunasööki.

Registreerimine ja info e-posti kaudu krister@parbo.ee või telefonil 56484950 kuni 2. jaanuarini 2012.

Ilusaid pühi ja meeldivat aastalõppu!

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.