Mikatalased Saaremaal

26. ja 27. mail külastas üks väike osa  Mikatalasi Saaremaad. Sõidu eesmärk oli aktiivselt puhata hooaja lõpus ja võistelda Kuressaare lahtistel meistrivõistlustel judos. Saabusime Saaremaale juba laupäeval ja tegime mõnusa treeningu Mändjala rannas, julgemad käisid ka end meres värskendamas.

Pühapäeval, 27. mail toimusid Kuressaare lahtised MV judos. Vapralt võistlesid kõik 8 mikatalast. Kõige rohkem oli meie poisse kehakaalus -30 kg; kokku 5 judokat. Selles kaalus saavutas I koha Aivo Menken Parts, II koht Markus Mittal, III koht Vaaleeri Kvasninile. Väga tublid olid selles kaalus ka Tristan Pugi ja Jako Marten Reilson, kes mõlemad saavutasid 7. koha. Kehakaalus -36 kg saavutas Luca Mitt III koha, tublisti võitles ka Uku Tonsiver. -50 kg poiste seas saavutas Martin Pihlakas tubli III koha.

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.