Uue hooaja eelinfo

Kõigepealt suured, suured tänud kõigile tublidele väikestele ja suurtele judokatale ning loomulikult ka lapsevanematele toreda lõppenud hooaja eest. Nii mõnedki judokad jätkavad treeninguid meie suvekoolis, paljud tulevad ka meie laagritesse (hetkel on veel nii laagrisse kui ka suvekooli võimalik end kirja panna).

Uue hooaja tunniplaan on juba meie kodulehel leitav; sügisest algavatele treeningutele eraldi registreerima ei pea. Loodame ja eeldame, et lisaks uutele judokatele jätkavad kõik kevadel lõpetanud jud0kad ka sügisel (kes aga otsustab loobuda, siis palume sellest kindlasti enne hooaja algust teada anda).

Oleme pikalt üritanud vältida õppemaksu hinnatõusu (sisuliselt on hinnad olnud samad juba ligi 7 aastat), sügisest aga oleme sunnitud õppemaksu hindu tõstma keskmiselt 10% (täpse hinnakirja avaldame kodulehel lähiajal).

Ilusat suve kõigile!

Mikata Judokool

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.