Mikata suvelaager 2012

KOKKUVÕTE: MIKATA SUVELAAGER 2012

Peagi algab Mikata Suvelaager. Igapäevastest laagritoimetustest saab laagri ajal lugeda mikata.ee lehe vahendusel (teeme igal hilisõhtul kokkuvõtted laagripäevast ja paneme selle kodulehele üles, lisame ka pilte päevast).

Veidi tehnilist infot… Palume laagri eest kogu summa tasuda laagripäevaks. Täname. Kõik kes soovivad Rae vallalt taodelda laagritoetust, siis vastava blanketi leiab www.rae.ee lehelt. Taotlust saab esitada peale laagri toimumist. Taotluses nõutav KOV luba on leitav SIIT

09.-14. juulil 2012 toimub  Mikata Suvelaager 2012. Laagrisse on oodatud kõik judokad vanuses 8-14 eluaastat.

Täpsem laagriinfo leitav SIIN

Info ja registreerimine telefonil 56484950 või e-posti kaudu krister@parbo.ee

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.