Uus judohooaeg algamas

Mikata Judokool alustab judo treeningutega 3. septembrist. Ootame kõiki kevadel lõpetanud judokaid tagasi treeningutele.  Tunniplaan leitav meie kodulehelt, samuti õppemaksu kord ja hinnakiri. Uute õpilaste registreerimine ja info krister@parbo.ee või telefonil 56484950

Peetris võtame vastu uusi õpilasi lasteaia judo (vanuses 4-6 eluaastat)  rühma (esimene treeningkogunemine 4. septembril kell 16.30) ja algajate koolilaste (7-10 eluaastat)  rühma (esimene treeningkogunemine 4. septembril kell 14.30)

Sel hooajal avame ka treeningrühma Õie lasteaias. Treeningud hakkavad toimuma reedeti alates 7. septembrist kell 16.15

Pikavere koolis alustame treeningutega reedel, 7. septembril kell 12.35

Jüri spordihoones sel hooajal algajatele eraldi rühma me ei ava, rühmad oleme komplekteerinud taseme (vöö värvi) ja osaliselt ka vanuse järgi. Palume tutvuda tunniplaaniga. Küsimuste korral julgesti helistada (56484950) või kirjutada krister@parbo.ee

Judoõpetajatena tegutsevad uuel hooajal Jüri spordihoones ja Õie lasteaias Stella-Stina Heinaru(1. kyu), Peetri lasteaias Kati Reispass (1. Kyu), Jüri spordihoones ja Pikavere koolis Krister Parbo (1. dan).

Kohtumiseni tatamil!

 

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.