Andres Lutsari Mälestusturniir judos

Laupäeval ja pühapäeval toimus Tallinnas Aitado treeningsaalis Andres Lutsari Mälestusturniir judos.

Laupäeval võistlesid C vanuseklassi poisid (2000-2001 sündinud). Mikata judokaid oli võistlustules kokku 8. Parima tulemuse eest hoolitses Tommy Toim, kes saavutas kehakaalus kuni 60 kg väga tubli II koha. Hästi võitlesid ka Aivo Menken Parts (-34 kg) ja Martin Pihlakas (-55 kg) kes saavutasid III kohad. Teised judokad seekord medalikohtadele selles vanuseklassis ei tulnud, kuid võistluskogemusi ja mõtteid edaspidi treeninutel oma oskusi arendada saadi kuhjaga.

Pühapäeval võistlesid D vanuseklassi (2002-2003) judokad. Seekord võistles 4 meie judokat. Suurepäraselt võistles Jass Johannes Leis (-50 kg), kes saavutas väga võitluslikus finaalis lisaajal I koha. Palju õnne Jassile! Hästi võitlesid ka Brayan Fimberg (-50 kg) ja Tristan Pugi (-30 kg), kes saavutasid 5. kohad.

 

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.