Mikata Judokooli hooaja lõpuüritus ja suvi

Hooaja lõpp ja uue algus. Mikata Judokool annab teada, et judo treeningud toimuvad tavapärase tunniplaani kohaselt kuni maikuu lõpuni. Uue hooaja tunniplaani paneme välja juba juunikuu alguses. Uue hooaja treeningrühmad planeerime eeldusega, et kõik praegused judokad jätkavad ka sügisel; seega sügisestesse trennidesse eraldi ennast kirja panema ei pea  (kes mingil põhjusel siiski ei jätka judo treeningutega, palume sellest kindlasti kirjalikult teavitada oma judoõpetajat või kirjutada e-posti aadressile krister@parbo.ee) .

Lõpupidu. Sellel aastal korraldame ka väikese hooaja lõpupeo, mis toimub pühapäeval, 2. juunil kell 11.00-13.00 Vaskjala külas Rae vanas koolimajas. Kõik judokad on lahkesti oodatud koos peredega. Üritus toimub iga ilmaga, ilusa ilma korral oleme õues, kehvema ilma korral siseruumides (toimub väike muusikaline üritus, mõned mängud jms; judo varustus pole vajalik). Autoga tulijatel palume tee äärde mitte parkida; parkida saab parklasse. Palume tulekust teada anda kuni 25. maini e-posti aadressil krister@parbo.ee või telefonil 56484950

Suvekool. Mikata Judokool korraldab ka sel aastal juunikuus suvekooli. Suvised treeningud toimuvad Jüri Spordihoones/staadionil juunikuu jooksul 2 korda nädalas E ja K kell 17.30-19.00. Hind 30 eur. Palume huvilistel registreeruda kuni 25. maini e-posti aadressil krister@parbo.ee või telefonil 56484950

Suvelaager. Tuletame meelde, et suvelaagrisse registreerimise tähtaeg on kuni 15. maini. Täpsem laagriinfo on leitav SIIT

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.