UUS JUDOHOOAEG ALGAMAS!

Mikata Judokool alustab uut judohooaega juba septembri esimesest nädalast.

Sel hooajal on judohuvilisi rohkem kui kunagi varem, eeldatavasti harjutab septembrikuus meie seitsemetistkümnes treeningrühmas kokku ca 300 judohuvilist last ja noort. Lisaks eelmisel hooajal tegutsenud treeningrühmadele avame treeningrühmad ka Taaramäe Lasteaias (kaks uut algajate rühma 5-6 aastastele) ja algajate lasteaiaealiste judokate rühmad Jüri Spordihoones, Õie Lasteaias ja Peetri Lasteaias. Jätkame ka kõikide eelmisel aastal tegutsenud rühmadega.

Õpetajatest jätkavad laste õpetamist Krister Parbo, Stella-Stina Heinaru ja Kati Reispass, neile lisanduvad veel kaks tubli judoõpetajat –  Keit Lutsar ja Kaido Suurekivi. Kõik meie treenerid omavad EOK poolt väljastatud judotreeneri kvalifikatsiooni.

Jüri Spordihoones avame algajate 5-6 aastaste judokate treeningrühma. Treeningud hakkavad toimuma T ja N kell 17.30-18.15 Esimene treening toimub teisipäeval, 10. septembril kell 17.30 Info leitav SIIT Kõikide edasijõudnute  judokate treeningutega alustame septembri esimesest nädalast. Täpsem info leiatv tunniplaanist.

Taaramäe lasteaias avame algajatele judokatele kaks treeningrühma. Esimesed treeningud toimuvad 10. septembril. Õpetakas on meil Taaramäe Lasteaias Keit Lutsar. Info, registreerimislehed ja kuulutused on lasteaiarühmades.

Õie Lasteaias alustame treeningutega 6. septembril. Sealgi saab meil olema kaks treeningrühma – algajate rühm ja edasijõudnute rühm (kõik eelmisel aastal osalenud). Kuulutused ja info on lasteaia rühmades üleval. Õpetajaks Stella-Stina Heinaru.

Peetri Lasteaias võtame algajaid judokaid vastu 10. septembril. Kõikide edasijõudnutega (varem osalenutega) alustame septembri esimesest nädalast. Esimesel nädalal jätkame täpselt sama tunniplaaniga nagu kevadhooajal. Alates teisest õppenädalast uus tunniplaan (avaldame selle esimesel võimalusel). Õpetajaks Kati Reispass.

 

 

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.