Üleminek infosüsteemile VEMI

Lugupeetud lapsevanemad!

Alates 1. jaanuarist 2015 hakkab Mikata Judokool kasutama huvi- ja spordikoolidele mõeldud infosüsteemi VEMI, mis võimaldab lihtsamini, kiiremini genereerida raporteid ja saata andmeid, statistikat EHIS-esse, Maksu- ja Tolliametile (mõlemad seotud tulumaksutagastusega lapsevanematele) ja teistele riiklikele organisatsioonidele, kes regulaarselt spordiorganisatsioonide andmeid küsivad (nt Spordiregister). Selle süsteemi kaudu hakkame edaspidi saatma ka infoteateid treeningute, laagrite kohta ning samuti arved. Seega on väga oluline, et kõik meie klubis õppivate laste vanemad ja lapsed oleksid selles süsteemis registreeritud.

Selleks palume lapsevanematel teha paar pisikest käiku, mis võtavad kokku aega mõned minutid.

Lapsevanematel palume toimida järgmiselt….

  1. Lapsevanem läheb internetilehele vemi.ee
  2. Lapsevanem registreerib esmalt ennast VEMI kasutajaks
  3. Lapsevanem registreerib lapse(d) samas süsteemis
  4. Lapsevanem sõlmib lepingu Mikata MTÜ-ga

 Rohkem midagi tegema ei pea.

NB! Oluline on tegutseda just täpselt selles järjekorras (st last ei saa enne registreerida, kui vanem pole registreerunud) ja väga oluline on ka lepingu sõlmimine Mikata MTÜ-ga. Kui Teil tekib küsimusi süsteemi kohta, registreerimine mingil põhjusel siiski ei õnnestu vms, siis võib need esitada otse süsteemi haldajale (info@vemi.ee või telefonil +372 56 638 661), kes aitab kõikvõimalikes tehnilistes küsimustes.

Palume kõigil VEMI-sse registreerimine ära teha esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 15. detsembriks 2014.

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.