Uus judohooaeg algamas

Mikata Judokoolis algab uus õppeaasta juba 2. septembril. Loodame ja eeldame, et kõik eelmisel hooajal treeningutel osalenud lapsed jätkavad ka sügisel. Kui mingil põhjusel siiski Teie laps ei jätka judo treeninguid, siis palume kindlasti sellest esimesel võimalusel meile teada anda ja märkida VEMI infosüsteemis “soovin lepingu lõpetada” .

Meil on heameel teatada, et õpetajatena jätkavad laste juhendamist Kati Reispass (Peetri Lasteaed-Põhikool), Rain Maltsev (Lagedi Kool), Krister Parbo (Jüri Spordihoone ja Taaramäe Lasteaed). Uue judoõpetajana hakkab tegutsema meil Marko Kesküla, kes varem on töötanud aastaid judotreenerina judoklubis Aitado ja viimastel aastatel treeninud Saaremaa judokaid. Marko hakkab andma trenne Jüri Spordihoones ja Õie Lasteaias. Lisaks tegutsevad meil ka abi- ja asendusõpetajad Kaido Suurekivi, Maarjus Voog ja Stever Barbo. Sellest hooajast enam kahjuks Stella-Stina Heinaru judo trenne ei anna.

Jüri Spordihoones alustame hooaega juba 2. septembril.  Judokad, kes treenisid eelmisel hooajal T ja N jäävad trenniajad ja päevad täpselt samaks (teie esimene trenn toimub neljapäeval, 3. septembril).  Judokad, kes treenisid eelmisel hooajal E ja K on treening 15.30-16.30 (väiksemad) ja 16.30-18.00 (suuremad). Teie esimene trenn toimub juba 2. septembril. Judokad, kes treenisid kevadel Õie või Taaramäe lasteaias ja lõpetasid kevadel lasteaia ning lähevad nüüd kooli, on oodatud treeningrühma, kes käib Jüri Spordihoones koos E ja K kell 15.30-16.30 (õp Marko Kesküla) või E ja K kell 18.00-19.00. Kõik algajaid ja uued judokaid vanuses 6-7 eluaastat hakkavad treenima E ja K kell 18.00-19.00. Esimene algajate trenn toimub juba 2. septembril. Lisainfo Kristerilt (tel 56484950)

Peetri Lasteaed-Põhikoolis on ka nüüd lõpuks saaliajad paigas. Kahjuks ei saanud me täpselt soovitud ja esilagu väljakuulutatud aegu – nooremate koolilaste trenniajas on pisikene muutus. Trenniajad on järgmised T kell 16.00-17.30 – suuremad (edasjõudnumad) koolilapsed, 17.30-18.15 – lasteaia judorühm, 18.15-19.15 – nooremad (kuni 2. klass) koolilapsed N kell 15.00-16.00 – nooremad (kuni 2. klass) koolilapsed, 16.00-17.30 suuremad (edasjõudnumad) koolilapsed, 17.30-18.15 – lasteaia judorühm.  Oluline muutus on sellest hooajast Peetri lasteaia laste treeningutes; tulenevalt lasteaiapoolsetest (absurdsetest) nõuetest ja reeglitest ning nende üle pidevast vaidlemisest, oleme arutelude tulemusena otsustanud loobuda laste rühmadest toomisest. Sellest hooajast palume lapsevanematel tuua lapsed treeningsaali. Mõistame, et see põhjustab palju ebamugavust lapsevanematele, kuid terve aasta vältel toimunud arutelud lasteaiaga ja pidevad arusaamatused erinevatel teemadel ei ole toonud mingit tulemust ega selgust. Meie jaoks on oluline treeningute kvaliteedi ja õige mahu tagamine; lasteaiapoolse süsteemi järgimine aga seda kahjuks ei võimalda. Trenniaeg lasteaiarühmale saab olema 17.30-18.15. Trennidega alustame 3. septembrist. Täpsem info Katilt (tel 53267151)

Lagedi koolis jätkame treeningutega samadel aegadel nagu eelmisel hooajal – kooli rühm treenib sel aastal samuti T ja R - 17.30-19.00. Esimene treening toimub juba reedel 4. septembril. Lasteaia rühm alustab alates oktoobrikuust (see on lasteaiapoolne nõue) ja treenib T ja R kell 16.30-17.15. Täpsem info Lagedi trennide kohta Rainilt (58053212)

Taaramäe lasteaias on peagi üleval registreerimislehed ja täpne info treeningute kohta. Trennid hakkavad toimuma ühes grupis 2x nädalas T ja N kell 16.15-17.00. Alustame treeningutega septembri viimasel nädalal.

Õie lasteaias on peagi rühmades üleval eelregistreerimslehed ja täpne info. Esimene treening toimub 25. septembril; trennid hakkavad toimuma kahes grupis reedeti (16.15-17.00 ja 17.00-17.45).

Aruheina lasteaias algavate judo trennide kohta paneme info välja samuti lähiajal. Treeningud algavad alates oktoobrikuust.

Veidi on muutunud ka õppemaksu kord, minimaalselt on muutunud hinnakiri (täpsem info leitav “Mikata Judokool” – “õppemaksu kord ja hinnakiri” alt. Õppemaksu hind on minimaalselt tõusnud lasteaia treeningrühmadele (2 eur kuus), teistele suutsime algaval hooajal hinnatõusu vältida. Hea uudis on tõsistele edasijõudnud üle 10. aastastele judokatele ja nende vanematele, nimelt nüüd on teil võimalus Jüri Spordihoones treenida kuni 5x nädalas 44 eur kuutasuga (tatamitrennid E ja K kell 16.30-18.00 ja T ja N kell 18.30-20.00 ning üldfüüsiline treening välitingimustes reedeti (kellaaeg täpsustub).

Täpse tunniplaani avaldame lähiajal.

 

Mõnusat judohooaega!

Mikata Judokool

 

PS! Kui uue hooaja trenniaeg kohe kuidagi ei sobi, siis palun ühendust võtta, leiame sobiva lahenduse.

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.