Judo sügisesel koolivahejal

Mikata Judokool annab teada, et sügisesel koolivaheajal  (24.-30. oktoober) tavapärase tunniplaani järgi judo treeninguid  ei toimu Jüri Spordihoones, Lagedi koolis, ja Peetri Lasteaed- Põhikoolis ning Taaramäe lasteaias.

Trennid toimuvad tavapärases rütmis Aruheina lasteaias ja Õie lasteaias.

Koolivaheaja ühe päeva sisustame aga küll sportlikult, kuhu kutsume kõikide treeningrühmade judokaid osalema. Jüri Spordihoones on meil trennipäev esmaspäeval, 24. oktoobril, mil toimuvad asised judo vööde õppimise töötoad, kus samaaegselt õpetab mitu õpetajat.

Töötubade ajakava Jüri Spordihoone budosaalis:

16.00-17.00 – kollase vöö töötuba

17.00-18.00 – oranzi vöö töötuba

18.00-19.00 – rohelise ja sinise vöö töötuba

 

Tavapärase tunniplaani järgi jätkuvad treeningud alates esmaspäevast, 31. oktoobrist.

 

Toredat vaheaega!

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.