Mikatalased Elva Openil

Laupäeval, 14. jaanuaril toimusid Elvas Tartumaa lahtised meistrivõistlused XXIII Elva Open judos. Kolmes vanuseklassis osales üle 200 judoka üle Eesti ja osalesid judokad ka Lätist. Mikata Judokoolist osales kokku 9 judokat. Kokkuvõttes võib öelda, et võistlus kujunes meie jaoks igati edukaks – Kennert Linamaa saavutas D klassi poiste arvestuses raskekaalus II koha, samas kaalus saavutas III koha Madis Mesilane, III saavutas D klassi poiste kehakaalus -38 kg Martin Väinsar ja III koha saavutas poiste E klassis kehakaalus  -25 kg ka Hugo Narmont.

 

Hästi maadlesid ka Oskar Märtin (4. koht poiste C klassi kehakaalus -34 kg) ja Hendrik Vainlo (7. koht poiste D klassi kehakaalus -34 kg).

 

Oli väärt võistlus, kus saime palju kogemusi.

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.