Mikata judokate tegus nädalavahetus

Laupäeval, 29. aprillil toimusid Keila Tervisekeskuses Eesti meistrivõistlused judos C vanuseklassile (2004-2006 sündinud judokad). Mikata judokatest tegid oma Eesti meistrivõistluste debüüdi Oskar Märtin, Inger Marii Volber ja Kennert Linamaa. Väga tublilt võitlesid nad kõik. Seekord jäi veel Kennert võiduta, Oskar saavutas kehakaalus -34 kg 7. koha, Inger Marii -52 kg tüdrukute seas väga tubli 5. koha. Kõik meie võistlejad saavad samas vanuseklassis võistelda ka järgmisel aastal. Õnnitlused tubli esitluse eest!

 

Pühapäeval, 30. aprillil toimus Vinnis dan eksam, kus pruuni vöö eksami sooritasid edukalt meie klubi judokad Raivo Kasepuu ja Rain Maltsev. Ukena, kes eelnimetatutel aitas edukalt eksamit sooritada, osales Ralf Toome, kes ise sügisel plaanib pruuni vöö eksamile minna. Õnnitlused eduka soorituse eest!

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.