Uus judohooaeg algamas

Mikata Judokoolis algab uus õppeaasta juba 4. septembril. Loodame ja eeldame, et kõik eelmisel hooajal treeningutel osalenud lapsed jätkavad ka sügisel. Kui mingil põhjusel siiski Teie laps ei jätka judo treeninguid, siis palume sellest esimesel võimalusel, kuid kindlasti enne 1. septembrit, meile teada anda ja märkida VEMI infosüsteemis “soovin lepingu lõpetada” .

Jüri Spordihoones alustame hooaega juba 4. septembril. Tunniplaan on nähtav http://mikata.ee/tunniplaan/

Noored judokad, kes treenisid kevadel Õie või Taaramäe lasteaias ja lõpetasid kevadel lasteaia ning lähevad nüüd kooli, on oodatud treeningrühma, kes käib Jüri Spordihoones koos T ja N kell 17.30-18.30 (õp Krister Parbo) ehk treeningrühm JUDO 4. Kõik algajaid ja uued judokaid vanuses 5-8 eluaastat on samuti oodatud treeningrühma JUDO 4. Esimene algajate trenn toimub juba 5. septembril.

Kollase vööga 2009-2011 aastal sündinud judokad on oodatud treeningrühma, mis hakkab treenima Jüri Spordihoones E ja K kell 16.30-17.30 (treeningrühm JUDO 3). Esimene trenn toimub 4. septembril.

Kollase ja oranzi vööga 2006-2008 sündinud judokad on oodatud treeningrühma, mis hakkab treenima Jüri Spordihoones E ja K kell 17.30-19.00 (treeningrühm JUDO 2). Esimene trenn toimub 4. septembril.

Rohelise ja sinise vööga 2006 ja varem sündinud judokad on oodatud treeningrühma JUDO 1, kes hakkab treenima T ja N kell 18.30-20.00

NB! Jüri Spordihoone treeningrühmade esialgsed kooseisud on alates augusti lõpust nähtavad VEMI-s. Täpsemalt saavad rühmad paika septembri keskpaigaks. Lähtume põhimõttest, et oluline on moodustada maksimaalselt ühtlase tasemega rühmad ja see saab selgeks, kui oskused, võimed on värskelt treeningutel ära nähtud. Küsimuste ja kui planeeritud rühm mingil põhjusel ei sobi, siis palun kindlasti ühendust võtta, leiame lahenduse.

Lisainfo Jüri Spordihoone treeningrühmade kohta Kristerilt (tel 56484950)

 

Peetri Lasteaed-Põhikoolis alustame 5. septembril. Tunniplaan on sama, mis eelmisel hooajal. Edasijõudnud judokad treenivad T ja N kell 16.15-17.45 ja nooremate judorühm treenib T ja N kell 17.45-18.45.

Lagedi koolis jätkame treeningutega peaaegu samadel aegadel nagu eelmisel hooajal – lasteaia rühm alustab ja treenib T ja R kell 16.45-17.30; kooli rühm treenib sel aastal samuti T ja R - 17.45-19.15. Esimene treening Lagedil toimub juba teisipäeval, 5. septembril. Täpsem info Lagedi trennide kohta Rainilt (58053212)

Aruheina lasteaias on augusti lõpus üleval kuulutused ja registreerimislehed. Aruheina lasteaias toimuvad treeningud kolmapäeviti alates 27. septembrist, kell 16.15-17.00 (nooremad) ja kell 17.00-17.45 (suuremad).

Taaramäe lasteaias ja Õie lasteaias me sel hooajal judorühma kahjuks ei ava. Kõik judohuvilised on oodatud treenima Jüri spordihoone treeningrühma JUDO 4 ( T ja N kell 17.30-18.30).

 

Minimaalselt on muutunud hinnakiri (täpsem info leitav “Mikata Judokool” – “õppemaksu kord ja hinnakiri” alt.

 

Mõnusat algavat judohooaega!

Mikata Judokool

 

PS! Kui uue hooaja trenniaeg kohe kuidagi ei sobi, siis palun kindlasti ühendust võtta, leiame sobiva lahenduse.

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.