15 aastat judo treeninguid Rae vallas

11. september 2003 ehk täpselt 15 aastat tagasi toimus esimene judo treening Rae vallas. Lootsin, et ehk tuleb paarkümmend last kokku ja saame ühe judo treeningrühma avada. Minu lootused said kahekordselt ületatud – Rae Kultuurikeskusesse oli kogunenud üle viiekümne lapse ja hulgaliselt lapsevanemaid. Sai avatud kaks treeningrühma ja judohariduse tee siinkandis sai alguse.

 

Viieteistkümne aasta jooksul on meie trennides osalenud tugevalt üle tuhande lapse/noore. Oleme korraldanud kümneid laagreid, võistlusi ja muid üritusi. Meie trennidest on sirgunud mitmeid, kes on saavutanud häid sportlikke tulemusi. Loodetavasti oleme positiivselt kujundanud paljude laste/noorte valikuid, ellusuhtumist, hoiakuid.

 

Sel sügisel avasime /avame Rae vallas kokku 10 treeningrühma, milles harjutab kokku ligi 200 last/noort ja jätkame aktiivselt judohariduse levitamist. Palju õnne meile ja toredat judohooaega!

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.