Uus judohooaeg algamas

Mikata Judokoolis algab uus õppeaasta juba teisipäeval, 3. septembril. Loodame ja eeldame, et kõik eelmisel hooajal treeningutel osalenud lapsed jätkavad ka sügisel. Kui mingil põhjusel siiski Teie laps ei jätka judo treeninguid, siis palume sellest esimesel võimalusel, kuid kindlasti enne 1. septembrit, meile teada anda (palun kirjutada krister@parbo.ee) ja märkida VEMI infosüsteemis “soovin lepingu lõpetada” .

Jüri Spordihoones alustame hooaega juba teisipäeval, 3. septembril. Tunniplaan on nähtav http://mikata.ee/tunniplaan/

Jüri spordihoones toimuvad septembrikuu esimesel kahel nädalal treeningud täpselt sama tunniplaani järgi nagu eelmisel hooajal.

Täpsemalt saavad rühmad paika septembri keskpaigaks. Lähtume põhimõttest, et oluline on moodustada maksimaalselt ühtlase tasemega rühmad ja see saab selgeks, kui oskused, võimed on värskelt treeningutel ära nähtud. Küsimuste ja kui planeeritud rühm mingil põhjusel ei sobi, siis palun kindlasti ühendust võtta, leiame lahenduse.

Uued noored algajad 5.-6. aastased judohuvilised, on oodatud treeningrühma, kes hakkvad treenima Jüri Spordihoones  T ja N kell 17.30-18.30 (õp Krister Parbo). Esimene algajate trenn toimub teisipäeval 17. septembril.

Lisainfo Jüri Spordihoone treeningrühmade kohta Kristerilt (tel 56484950)

 

Peetri Lasteaed-Põhikoolis alustame teisipäeval, 3. septembril. Tunniplaan täpsustamisel aga alustame sama tunniplaani järgi, mis eelmisel hooajal. Edasijõudnud judokad treenivad T ja N kell 16.15-17.45 ja nooremate judorühm treenib T ja N kell 17.45-18.45.

 

Lagedi lasteaias jätkame treeningutega peaaegu samadel aegadel nagu eelmisel hooajal – lasteaia rühm alustab ja treenib T ja R kell 16.45-17.30; kooli rühm treenib sel aastal samuti T ja R - 17.45-19.15. Esimene treening Lagedil toimub juba teisipäeval, 3. septembril. Täpsem info Lagedi trennide kohta Rainilt (58053212)

 

Aruheina lasteaias on augusti lõpus üleval kuulutused ja registreerimislehed. Aruheina lasteaias toimuvad treeningud kolmapäeviti alates 25. septembrist, kell 16.15-17.00 (nooremad) ja kell 17.00-17.45 (suuremad).

Kõik Aruheina lasteaia kevadel lõpetanud judokad on oodatud meie treeningutele Peetri Lasteaed- Põhikoolis või Jüri Spordihoonesse.

 

Seoses rendihindade tõusuga on veidi muutunud ka hinnakiri (täpsem info leitav meie kodulehelt www.mikata.ee “Mikata Judokool” – “õppemaksu kord ja hinnakiri” alt.

Mõnusat algavat judohooaega!

Mikata Judokool

 

PS! Kui uue hooaja trenniaeg kohe kuidagi ei sobi, siis palun kindlasti ühendust võtta, leiame sobiva lahenduse.

Postitatud kategoorias Teated. Postituse otselink.

Comments are closed.